Tak ako každý rok, aj teraz môžete určiť, kam pôjdu Vaše 2 % z daní. Učiniť tak môže každý, kto minulý rok pracoval, alebo podnikal a vznikla mu povinnosť odviesť štátu dane. 2% z nich môže darovať ľubovolnej organizácii, ktorú sa rozhodne podporiť a ktorá môže byť poberateľom 2 % – jednou z nich je aj naše občianske združenie Mladí, o.z.

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Vďaka poukázaniu 2 % z daní našej organizácii nám pomôžete rozvíjať a spúšťať naše dúhové projekty, ako aplikáciu Dúhy, kampane s nálepkami Nerobíme rozdiely,Odkaz pre LGBT+,Dúhové odkazy,Dúhový magazín,Dúhový dokument,dúhové spravodajstvo na Instagrame, meetupy a umožníte nám ďalej šíriť osvetové kampane zamerané na podporu postavenia LGBT+ ľudí na Slovensku.

Ako nám môžete venovať 2 %

Všetky údaje potrebné k darovaniu 2 % našej organizácii nájdete na webe nášho občianskeho združenia www.ozmladi.sk/2percenta.

Podrobnejšie informácie k 2 %

Údaje potrebné na poukázanie 2 %:

IČO: 52632091
Právna forma: občianske združenie
Názov: Mladí, o.z.
Ulica: Športová
Číslo: 5282/27
PSČ: 905 01
Obec: Senica

Čo presne treba spraviť?

Pripravili sme pre Vás návod, kde nájdete presný postup pre zamestnancov, podnikateľov aj firmy: https://www.ozmladi.sk/2percenta/

Ak máte k dvom percentám otázky, neváhajte nám napísať na info@duhy.sk.

Čo ak nemôžete odviesť 2 %?

Naše občianske združenie môžete podporiť aj formou pravidelnej podpory, radi Vám každý rok pošleme poďakovanie, alebo sa môžete rozhodnúť pre jednorazovú podporu s poďakovaním od nás. Napríklad vo forme dúhovej vlajky, odznaku alebo knižky.

Ďakujeme!
Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Pridaj sa do nášho tímu!
Baví ťa písať? Chceš mať svoj článok u nás na magazíne? Ozvi sa nám!
Napiš na magazin@duhy.sk →