Detektívny seriál o dvoch duchoch, ktorí pôsobia ako detektívi a riešia rôzne záhady, dostal definitívnu stopku. Dôvodom má byť nízka sledovanosť. Hoci bol seriál uvedený na trh len v apríli tohto roka, počet divákov začal rapídne klesať, kvôli čomu sa Netflix rozhodol zastaviť produkciu Dead Boys Detectives.

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Dej sa zaoberá dvoma mužmi – Edwinom a Charlesom, ktorí odmietli vstúpiť do posmrtného života a rozhodli sa založiť si vlastnú detektívnu kanceláriu na odhaľovanie záhad. Postupom času sa k nim pridávajú ďalší. Zatiaľ čo títo detektívi bojujú proti záporným postavám a stretávajú sa s niekoľkými prekážkami, do pozornosti sa dáva aj milostný život viacerých detektívov.

Dead Boys Detectives/Netflix

Seriál patrí taktiež do zoznamu obľúbených LGBT+ komunitou, keďže sa tam objavuje hneď niekoľko queer postáv. Jednou z nich je aj hlavná postava – Edwin, ktorý je homosexuál. Popritom v celom deji sa normalizuje homosexualita a rodová rovnosť, čo vzbudzuje dobrý dojem u všetkých dúhovkarov.

Aj keď sa táto hororová detektívka plná nadprirodzena stala jedným z najlepších hororových seriálov roku 2024, na druhú sériu môžeme čakať len márne. Netflix pozastavil vývoj druhej série, neuspokojili ho súčasne trendy sledovania. Divákom teda zostane iba jedna séria.

Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Pridaj sa do nášho tímu!
Baví ťa písať? Chceš mať svoj článok u nás na magazíne? Ozvi sa nám!
Napiš na magazin@duhy.sk →

Zdroje:

ScreenRant.com, Netflix