Žijeme v traumatizovanej spoločnosti. Vojna, akty neznášanlivosti, polarizácia spoločnosti, duševné a telesné choroby, rozhádaní politici a zlý stav životného prostredia. To všetko sú symptómy neliečenej traumy. Potreba riešiť, alebo skôr liečiť, skutočnú príčinu našich problémov silnie. Preto Nová psychológia organizuje a zároveň ťa pozýva na prvú Trauma konferenciu 2023.

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Trauma stojí za väčšinou našich spoločenských, vzťahových, osobných, psychických a telesných problémov. Ovplyvňuje naše konanie, myslenie a prežívanie. To, čo (ne)zažívaš, (ne)robíš a ako sa (ne)cítiš. Čo (ne)vyžaruješ, aké vzťahy (ne)nadväzuješ. To, ako nie sme schopní žiť v harmónii. So sebou. So svetom. Navzájom. Neviem ako ty, ale my sa už ďalej nechceme prizerať kam ako spoločnosť smerujeme. A preto sme sa rozhodli ľudí a slovenskú spoločnosť vzdelávať. O traume, jej následkoch a cestách liečenia na Trauma konferencii 2023, ktorá sa uskutoční 20. a 21. marca online.

Celkovo sa na Trauma konferencii 2023 predstaví 10 tém ako post-traumatická stresová porucha, vplyv traumy na sexualitu či vzťahová trauma spôsobená spolužitím s narcistickou osobnosťou. Jednou z našich hostí bude Zara Kromková, poradkyňa v poradenskom centre pre LGBTI+ ľudí PRIZMA v Košiciach, s ktorou budeme diskutovať na tému homo- a trans- negativita a traumatizácia LGBTQIA+ menšiny”.

Cieľom Trauma konferencie 2023 je trauma-informované a trauma-senzitívne Slovensko i Česko, a preto sa môžeš na konferenciu registrovať AJ BEZPLATNE!

Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Pridaj sa do nášho tímu!
Baví ťa písať? Chceš mať svoj článok u nás na magazíne? Ozvi sa nám!
Napiš na magazin@duhy.sk →