„Prajdy“ sa blížia a vy zháňate dúhovú vlajku, trans vlajku, vlajku pansexuálov, bisexuálov, lesbickú vlajku alebo iné LGBT+ vlajky a doplnky. Kde ich kúpiť? V Dúhovom obchode!

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Tento mesiac sme spustili Dúhový obchod, ktorý ponúka LGBT+ vlajky, odznaky a pribúdajú aj ďalšie dúhové vecičky, ktorými môžete ukázať, že patríte medzi nás, dúhových 🙂

Táto dúhová Pride vlajka je vynikajúcim spôsobom, ako prezentovať vašu hrdosť a podporu celej LGBT+ komunite. Buďte súčasťou cesty k rovnosti a pomáhajte vytvárať spoločnosť, kde je láska a prijatie pre všetkých samozrejmosťou.

z popisu na duhovyobchod.sk

Aktuálne prebieha akcia, kedy prvých 100 objednávok získa darček zadarmo. Poštovné v Dúhovom obchode stojí 1 €, posielame Slovenskou poštou, Packetou (Zásielkovňou), platiť je možné prevodom, kartou aj na dobierku.

Nechceme spôsobiť nečakané coming-outy, preto zásielky balíme nenápadne, odosielateľ zásielky je „DUI“ a na výpise pri platbe kartou sa ukáže len „DI PLATBA“. Snažíme sa, aby naše zásielky nevytvárali zbytočnú záťaž pre životné prostredie, preto preferujeme doručenie na odberné miesta a zásielky balíme do recyklovaných materiálov.

Dúhový obchod prevádzkuje Dúhová iniciatíva, ktorá stojí aj za Dúhovým magazínom, kampaňou Nerobíme rozdiely a ďalšími slovenskými dúhovými projektami. Nákupom v Dúhovom obchode podporíte jej aktivity – veľmi pekne ďakujeme!

Obchod nájdete na adrese https://duhovyobchod.sk

Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode