Netflix uvedie tento rok pokračovanie úspešného seriálu Heartstopper. Premiéra je naplánovaná na 03. 10. 2024. Autorka a tvorkyňa knižnej predlohy prezradila, čo sa všetko zmení v živote Nicka a Charlieho.

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Čo nám zanechala posledná séria?

Tesne pred koncom 2. série Charlie (Joe Locke) a Nick (Kit Connor) ešte viac upevnia svoj vzťah počas emotívneho rozhovoru. Aj keď je ich dialóg veľmi úprimný, niektoré veci stále zostali nevyslovené. „Milujem tvoje vlasy. Milujem tvoje oči. Milujem…“. Hovorí Nick Charliemu. Veta zostane vysieť vo vzduchu. Charlie sa navyše zberá na odchod. Počas cesty domov s telefónom v ruke, chce Nickovi správu:„Milujem ťa“. Charlieho palec sa vznáša nad tlačidlom „odoslať‘. Epizóda už výsledok situácie divákom neodhaľuje. To by mala zmeniť tretie séria.

Zdroj: teenVogue.com

Nové výzvy hlavných postáv

Alice Osemanová, tvorkyňa a scenáristka seriálu, nedávno odhalila, čo môžeme očakávať od pokračovania Heartstopper. „Druhá sezóna končí tým, že Nick začína chápať rozsah Charlieho psychických problémov. Práve táto téma bude hnacou silou príbehu v tretej sezóne,“ uviedla Osemanová pre Netflix. „Heartstopper bude vždy oslavovať radosť a vyzdvihovať nádej, ale som nadšená, že tón seriálu zreje spolu s dospievaním našich postáv. Duševné zdravie, sex, univerzitné ambície a mnoho ďalšieho: Nick, Charlie a ostatní tínedžeri zo seriálu sa stávajú staršími, spoznávajú viac o seba a iných navzájom, a s príchodom dospelosti prežívajú nové túžby, obavy a radosti.“ Fanúšikovia Billie Eilish rovnako možno postrehli, že skladba Bird of a Feather z najnovšieho albumu Hit Me Hard and Softpoužili tvorcovia v krátkej ukážke k tretej sérii.

Zdroj: YouTube/Netflix

„Láska“

Na jeseň 2023 stihol Netflix fanúšikom poskytnúť nepatrný náhľad do prvej epizódy tretej série. Tá nesie názov „Love“. Na platforme X streamovacia služba okrem toho ubezpečila fanúšikov, že seriál sa vráti späť a spolu s ním rovnako aj Nick a Charlie.

Zdroj: X/@NetflixUK
Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Pridaj sa do nášho tímu!
Baví ťa písať? Chceš mať svoj článok u nás na magazíne? Ozvi sa nám!
Napiš na magazin@duhy.sk →