Alice Oseman, autorka projektu Heartstopper, fanúšikov informovala o veľkej zmene vo vzťahu Nicka a Charlieho. Tá natane v šiestej a zároveň poslednej knihe, ktorú autorka dokončuje. Na adaptáciu vo forme záverečnej série si ale ešte poriadne počkáme.

Poď na Dúhy! Zaregistruj sa na najväčšiu LGBT+ sociálnu sieť na Slovensku!
Viac informácií →

Školský románik prejde veľkou transformáciou

Nicka čaká odchod na univerzitu. Charlie bude mať však ešte rok na strednej pred sebou. Je preto očividné, že vzťah medzi nimi prejde mnohými skúškami. Možný zvrat deja potvrdila aj samotná autorka série Heartstopper: „Najmä ak Nick odíde na univerzitu, ktorá je dosť ďaleko a nebudú sa vídať každý deň, bude to v ich vzťahu naozaj veľká zmena. Takže to je jedna z veľkých otázok, ktoré sa budú odohrávať v šiestom diele.“Naznačila Alice Oseman.

Zdroj: X/PopBase

Finále seriálu tak skoro nepríde

Autorka predbežný záver príbehu má hotový. Zostáva však ešte množstvo vecí, ktoré treba pri realizácii spraviť. Alice Oseman musí komiks ešte nakresliť, čo by podľa jej predpovedí mohlo trvať až do konca roka 2025. Potom si fanúšikovia budú musieť počkať na dátum vydania a následne na adaptáciu pre Netflix. Je preto možné, že seriál skončí až na konci tejto dekády.

Na snímke autorka Alice Oseman. Zdroj: X/@NetflixUK

Tretia séria už túto jeseň

Už túto jeseň odštartuje tretia séria Heartstopper. Premiéry sa dočkáme 03. 10. 2024. Prvá epizóda nesie názov „Love“ a takmer určite bude priamo nadväzovať na udalosti, ktoré nastali na konci druhej série. Herec Joe Locke (postava Charlieho) však fanúšikom ešte minulý rok prezradil dôležitú informáciu. V čase finalizácie tretej série už bola potvrdená séria štvrtá, ku ktorej však nie sú aktuálne žiadne informácie. Je však viac ako pravdepodobné, že Heartstopper budú pokračovať ďalej aj po roku 2024.

Zdroj: X/@whatonnetflix
Podporte magazín nákupom v Dúhovom obchode

Pridaj sa do nášho tímu!
Baví ťa písať? Chceš mať svoj článok u nás na magazíne? Ozvi sa nám!
Napiš na magazin@duhy.sk →